YourVitalBody

YourVitalLife

❤️.

Reviews: 

Tiny: `Op een mooie locatie in Boxmeer heeft Karin mijn nek/schouderklacht in een kort tijdsbestek verbeterd. Dit door de uitstekende, steeds intensievere massages en oefeningen. In combinatie met 2x een actieve Power-Walk in een mooie bosrijke omgeving, was het totaalpakket verrassend en zeer nuttig. Het was een actieve bewustwording van mijn houding, wat altijd ten goede komt in het dagelijkse leven, sporten en computer gerelateerde werk.

Het was een fijne, gezellige, leerzame, relaxte en actieve ervaring als testpersoon voor nek/schouderklachten bij Karin van Your Vital Body, zeker voor herhaling vatbaar!`

Robert: `De massages heb ik als zeer ontspannen ervaren en hebben gedurende de dag een erg prettige uitwerking op mijn functioneren gehad. Door er wat bewuster mee bezig te zijn ga je gedurende de dag ook wat beter op houding letten. Het geeft me de gewenste ontspanning waarvan ik een positieve uitwerking ervaar.`

Aletta: `door dit traject te volgen zit ik weer veel beter in mijn vel. De massages hebben ervoor gezorgd dat ik geen gespannen nek meer heb. Verder voel ik me weer fit en bruis ik van energie. Dankjewel Karin.`

Mark: `het lukt mij nu om mijn drukke baan zonder stress uit te voeren. Vooral de houding- en bewegingsoefeningen in combinatie met de massages hebben mij meer bewustwording gegeven over mijn lichaam. De stress voelde ik uit mijn lijf stromen. Dit zette zich meteen voort in mijn dagelijks leven. De coaching was heel goed en ik werd prima begeleid door Karin. Nogmaals dankjewel Karin, dit was zeker een van de beste investeringen die ik had kunnen doen.`

Voor meer informatie of een gratis adviesgesprek kunt u contact opnemen met Karin. Tel.0629297161