YourVitalBody

YourVitalLife                       

TACTIEL STIMULERING

De behandelingen die ik inmiddels heb mogen geven, zijn van waarde geweest voor personen die
#moeite hebben met het aangeven van grenzen
# met klachten van depressieve aard
# moeite hebben met het volledig accepteren van zichzelf 
# behoefte hebben aan structuur en duidelijkheid 
# behoefte hebben aan verbetering van lichaamsbesef

Mijn eigen ervaring met behandelingen Tactiel Stimulering hebben gezorgd voor meer structuur in mijn hersenen en daardoor ook in mijn leven. Het hormoon oxytocine werkt namelijk ook concentratieverhogend en zorgt voor helderder denken.


Omdat het lichaam tijdens een eerste behandeling Tactiel Stimulering de aanraking anders registreert en tijdens een tweede behandeling herkenning optreedt en daardoor diepere ontspanning, adviseer ik in eerste instantie, twee afspraken voor een Tactiel Stimulering te maken; om zelf het verschil te ervaren en de diepe ontspanning te voelen.

                    

Bel of app gerust voor vragen of maak online een afspraak

Klanten over Tactiel Stimulering:

'De eerste keer en al meteen voelde het fijn. Dat gebeurt bij mij niet vaak. Ik ga zeker meer sessies doen'
--Antoinette-

'De behandeling was erg prettig. Voor de behandeling was er een intake, waarin werd verteld wat de behandeling inhield. Ook na de behandeling was er nog tijd voor een gesprekje over hoe ik de behandeling had ervaren. Al met al een heerlijke massage, die ik zeker nog een keer ga doen' - Hans -

'Ik voel me weer ontspannen en heb er positieve energie van gekregen' -Pim  (22) - 

‘Na een behandeling tactiel stimulering van Willeke voel ik me altijd heerlijk relaxed. Door de
zachte manier van aanraken ontspant mijn lichaam zich direct en maak ik vaak de 2 e helft
niet bewust meer mee! Maar waar het voor mij om gaat is dat ik de dag zelf en zelfs de
dagen erna rust in mijn hoofd heb, maar ook fysieke rust ervaar. Echt een aanrader voor
mensen die een druk leven hebben en op z’n tijd verlangen naar rust.’
-Cindy-

"De gastvrije ontvangst was het begin van de behandeling waarbij 'soothing' bij me boven kwam drijven. De Tactiel Stimulering gaf me nl. dat gevoel. En nadat ik die avond vroeger ging slapen dan anders, want een soort van lekker - natuurlijk - moe was en héérlijk had geslapen, zocht ik de volgende dag dat woord op. Het staat voor kalmerend, liefkozend, rustgevend. En dat effect had het, op een persoonlijke en professionele manier was ik 'onder Willeke's handen'. Heel waardig en ook respectvol. Fijn!

En met de uitleg die ze ervoor en erna gaf, vatte ik het helemaal. We komen hiermee weer in ons lijf. Tot onszelf. Er gaan 'gezonde stofjes rond' met een groter effect dan dit gevoel hier en nu. 
Ik ga deze behandeling aanraden op het coachtraject dat ik bied. Omdat één van de peilers voor de hooggevoelige vrouw in haar midlife is: de rust in haar lijf terug krijgen of eindelijk vinden. Uit het volle hoofd, terug naar zichzelf in de basis.
-Myrea de Roo - Harteman-