YourVitalBody

YourVitalLife                       

Massage van de luchtwegen

Een massage van de luchtwegen kan helpen om de ademhaling te laten verdiepen en rustiger te maken. Dit gebeurt door je bewust te worden van je ademhalingsstelsel en de ruimte daarbinnen. Het vermogen van je hele lichaam om weer optimaal te ademen wordt gestimuleerd, hetgeen een kalmerend effect heeft op je zenuwstelsel.

Mocht je vragen hebben over deze massage, neem dan gerust contact met me op:

E-mail  willeke@yourvitalbody.nl

Mobiel  06 29 104 032


'Ik ben zelf erg van verbanden leggen en dat is precies wat ik bij Willeke ervaar. Vooraf luistert ze naar wat je vertelt en tijdens de massage ervaar ik eenheid in wat ze doet. 

Ze verbindt en legt verbanden tussen de onderlinge klachten en masseert zo dat het als een geheel wordt aangepakt. Dit geeft ruimte en rust in mijn lichaam.'  - Silvia - 


'Ik vond het een respectvolle massage. Met recht de kracht van zachte aanraking. Met veel aandacht, zorg en warmte gegeven. Ik zou zeggen: ervaar zelf. ' - Ricky -