YourVitalBody

YourVitalLife                       

Massage voor de gewrichten

Gewrichten zijn de verbindende elementen tussen onze botten. Je gebruikt ze bij elke beweging die je maakt. Ofwel door het ouder worden ofwel door zware belasting of overgewicht kan gewrichtspijn ontstaan. 

Indien je last hebt van pijnlijke gewrichten kan een gewrichtenmassage ondersteunend werken. Door middel van deze massage worden afvalstoffen, die een optimale stofwisseling in de gewrichten belemmeren, afgevoerd. 

Het is een rustgevende massage, waarbij een gevoel van eenheid in jezelf kan worden ervaren.

Ook zonder klachten kan deze massage inzichten geven in (eenheids)bewustzijn en mogelijke blokkades.

Indien er sprake is van een ontsteking, mag niet gemasseerd worden.


'Ik voelde me hartstikke welkom door de rustige ontvangst van Willeke. Ik kon mijn verhaal kwijt en voelde me gehoord. Daarop heeft ze me heel rustig gemasseerd; weldadige handen die je met respect behandelen. Ik voelde mijn lichaam tot rust komen en de stress kon zich als vanzelf loslaten'  -Carla-

'Door de zachte aanraking kon ik dieper voelen' - Birgit -